Over ons

Judoschool Kradolfer

Mijn naam is Mark Kradolfer. Ik ben de eigenaar en oprichter van Judoschool Kradolfer. Iedere dag ga ik met veel plezier naar de dojo om mijn judolessen te geven. Ik verzorg de meeste lessen zelf. Niet trainen betekent achteruitgang. Dat geldt ook voor mij. Als je een techniek uitlegt, moet je dit kunnen voordoen aan een leerling. Elke leerling heeft recht op het juiste voorbeeld. Iedere maandag ga ik daarom met veel plezier naar mijn sensei om nog beter te worden en mijn vaardigheid bij te houden. Inmiddels ben ik houder van de 5e dan. Voor Judoschool Kradolfer heb ik een duidelijke visie: judo is voor ieder die het wil proberen en iedereen moet er prettig en met plezier kunnen trainen.

Historie

Judoschool Kradolfer bestaat sinds 1 februari 1998 en is uitgegroeid tot een bloeiende club met een vol lesprogramma en betrokken leden.

Een proefles aanvragen?

Draai een les mee met ons team en ervaar onze judoschool

Toekomst

Bij Judoschool Kradolfer streven we niet om de grootste te worden, wel de beste en gezelligste.

Dankzij onze krachtige combinatie van hard trainen en tijd voor plezier streven we ernaar om de beste van Nederland te worden!

Keurmerk

Een judoschool runnen is niet alleen judoles geven. Als de leerling binnenkomt, ongeacht de leeftijd zullen de overige judoka en de lesgever er voor zorgen dat hij of zij wordt geholpen. Hierdoor zal de nieuwe leerling zich snel thuisvoelen in onze judoschool.

Bijna iedereen kan het judo proberen. Vaak denkt men, vooral de kinderen dat ze meteen alles moeten kunnen. Integendeel, je bent er om te leren. Judoschool Kradolfer gaat voor kwaliteit, daar werden we donderdag 17 maart voor beloond. Dhr. Walter van der Mast verraste ons met een bezoek en overhandigde Sensei Mark het Keurmerk van de JBN. Hiermee toont onze club aan dat we een kwaliteitsorganisatie zijn. We zijn er zeer trots op en gaan ervoor om nog beter te worden. Daar geloven wij in samen met onze leden en ouders.